Minder STRESS met Qigong

Neem deel aan de proefles voor €10

Mijn naam is Nathalie, 44jaar. Ik ben een vrouw met veel energie, ik kan moeilijk stil zitten, gewoon even niets doen is niet gemakkeluck voor mij, ik denk ook veel na over allerlei dingen.

Ik had veel rugpijn, spanningspijn in mijn nek en schouders. Ook had ik soms last van mijn voeten en het stressniveau steeg wel al eens.

Dankzij Qigong ben ik tot besef gekomen dat ik enkel oppervlakkige emoties kan tonen. De diepere emoties kon ik jarenlang verstoppen of omzeilen. Ik had geen tijd om ze toe te laten. Door er bewuster mee om te gaan heb ik stilaan geleerd om deze te leren accepteren. In het begin deden mijn nek en schouders veel pijn. Ik heb blijven oefenen en er zijn heel wat emoties los gekomen. De pijn in mijn borst en rug zijn nu zo goed als verdwenen. Ook voel ik nu beter aan wanneer ik over mijn stressniveau ga en heb ik geleerd om af en toe te vragen aan mijn lichaam hoe het ermee gaat. Er bewust meerdere keren per dag bij stilstaan. Mijn spanningspijnen in mijn nek en schouders zijn minder.

Ik raad deze reeks aan voor mensen die zo als ik weinig rust kunnen vinden, zowel voor in lichaam als in geest. Ook voor mensen die bewuster willen gaan leven of om op zoek te gaan naar hun “doel” in het leven. Dit heb ik ondertussen gevonden. Ik weet nu wat ik echt wil.

De lessen zijn zo fijn omwille van de rust die er heerst & dat we allemaal welkom zijn. Dimitri oordeelt niet, hij zegt ook niet of iets goed of fout is maar toch kan hij mij inspireren om over de dingen na te denken zonder het te verwoorden. Het werken in kleine groepjes is heel leuk en zeer aangenaam. Het is een sfeervolle ruimte en het tasje thee bij het binnenkomen is zeer fijn (en lekker).

Dimitri is een zeer aangenaam persoon, hij geeft op een hele zachte manier les. Het is mooi om te zien hoe gedreven hij is in zijn vak. Hij dringt zijn mening niet op en hij luistert naar iedereen. Eigenlijk alleen maar positieve dingen.

Nathalie Vosters

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here