Ons aanbod

Qi = levensenergie. Gong = oefenen met de energie.

Jij hebt de kracht en de macht om nieuwe gezonde gewoontes, routines, rituelen in je leven te brengen zodat jij de touwen in handen hebt voor een optimaal welzijn. Door elke dag bewust bezig te zijn met je energetisch lichaam en door Qigong ademhalingen te doen kan jouw gezondheid verbeteren. Energetische blokkades worden opgeheven en de belangrijkste energiekanalen openen zich zodat de Qi gaat stromen en jij je opnieuw energiek voelt. Door je lichaam op een zachte manier in beweging te brengen activeer je het zelfgenezend vermogen van je lichaam zodat het zich herstelt naar de natuurlijke staat van zijn. Dit noemen we “het natuurlijk zijn”. Gelukkig en gezond zijn is daar een positief gevolg van. Qigong brengt diepe rust, ontspanning en balans in lichaam, geest en hart. Door een bewuste ademhaling wordt het lichaam opgeladen met nieuwe energie en worden afvalstoffen afgevoerd.

Lessen

Leer de praktische tools van Qigong om je lichaam in balans te brengen en te houden. Ervaar de Qi-flow van de groep, laat de Qi in jezelf stromen en ga opgeladen en tevreden naar huis. De lessen worden gegeven in Tielrode of in Temse. Er zijn online mogelijk via de Online Academy.

Funshops

Gun jezelf wat me-time en dompel jezelf gedurende enkele uren onder in Qigong. Ervaar hierbij meer ontspanning, beweging en plezier. Leer hoe je je meridianen kan openen om de Qi vrij door je lichaam te laten stromen. Ontdek hoe je je zelfbewustzijn en energiepeil kan verhogen. Ook mogelijk voor je bedrijf, school of organisatie.

Individueel

Dankzij een individuele behandeling kan chronische spanning, fysieke pijn, emotionele of lichamelijke stress verholpen worden. Je lichaamsenergie wordt gedeblokkeerd en de Qi-flow wordt hersteld, waardoor je meer levenslust en focus ervaart.

Abonnementen

Tools voor meer energie levensvreugde, rust, balans en structuur in je leven alsook voor een betere gezondheid.
Toegang tot alle “live” lessen, online content, video’s en steun die je nodig hebt voor het bereiken van jouw optimale gezondheid.
Je kan de trainingen volgen vanuit je eigen omgeving en op je eigen tempo, via de smartphone of computer, altijd en overal.

Neem deel aan een introductieles.