Presenteert 4 seizoenen workshop

door | mrt 7, 2019

“Emoties en Energie in beweging”

 27 april 2019 10u-16u

Focusthema “Lente & Lever”

Op 27 april organiseert Stroom plug in en connect in samenwerking met Qigong@home en holistische praktijk Veerkracht  een nieuwe workshop “Emoties en energie in beweging”.

Eveline en Dimitri kozen voor deze workshop de prachtige locatie van ‘Hoeve De Berckelaer’ in Sint- Gillis- Waas waar we in alle rust en veiligheid onze emoties gaan verkennen.  Elk seizoen volgt er een nieuwe workshop. 

In deze eerste workshop ligt de focus op de LENTE  en het orgaan de LEVER. In de Chinese Geneeskunde staat dit seizoen voor het element hout: assertiviteit, boosheid, frustratie, verbittering maar ook gelukkig zijn, vergeving, beweging en groei.

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die wil leren zijn verantwoordelijkheid op te nemen voor zijn gevoelens, zijn emoties en die positief en krachtig gaat inzetten voor zijn innerlijke vrede, gezondheid en geluk. Voor iedereen die inzicht wil verwerven in de energetische werking van ons lichaam.

Wat is een E-Motie?

E-motie is “energie in beweging”.
Met aandacht hiermee omgaan geeft je meer energie, bewustwording en veerkracht. Je lichaam en je geest geven signalen aan je in de vorm van gevoelens en emoties. Deze willen gezien, gehoord, erkend, gevoeld en uitgedrukt worden. Ze geven je een behoefte aan en daar gaan we naar kijken. Vaak wordt dit onderdrukt en niet geuit.

Programma:

  • Het begrip e-motie verkennen, basis 5 elementen (TCG) link emoties en organen.
  • Energie in beweging brengen met aangepaste Qigong, ademhaling en focus oefeningen.
  • Zelf reflectiemoment: beter begrijpen van je emoties en patronen bij jezelf.
  • Constructieve manieren om je emoties te uiten, te verwerken en te transformeren.
  • Relaxatie en meditatie technieken en een persoonlijke krachtige affirmatie.
  • Tips om thuis te oefenen en een ontspannen voldaan gevoel om me te nemen naar huis.
  • Tips om je lever energie gezond te houden.

Begeleiders:

Eveline Lerno

Eveline is gepassioneerd over het menselijke lichaam in al zijn facetten! 
Na haar studies kinesitherapie miste ze de grote samenhang die ze wel vond in haar opleiding in de Chinese geneeskunde. Het werd haar doel om de verbondenheid tussen lichaam en geest heel goed te begrijpen. De link tussen de organen, de seizoenen en de emoties is heel boeiend, en bevat een rijkdom aan informatie waarmee we onszelf kunnen helen. In haar holistische praktijk Veerkracht werkt ze met verschillende technieken in 1 op 1 sessies, maar één van haar dromen is om de rijkdom aan kennis die in onszelf en het universum aanwezig is ook te delen en te beleven in groep sessies. Vandaar deze boeiende workshop “emoties en energie in beweging!”  

Dimitri Maes

Op een eenvoudige en speelse manier leert Dimitri je de geheimen van de Qigong oefeningen. Dit zijn eenvoudige, zachte oefeningen die gecombineerd worden met ademhaling en focus. Deze bewegingen herstellen je energie balans en helpen emoties te transformeren. Zijn missie: “Qi gong in elke huiskamer brengen” zodat iedereen van deze prachtige techniek kan gebruik maken. Hij raakt mensen door ze vanuit “doe en moet “ modus naar meer  “zijn en relaxatie” modus te brengen. Zo kom je thuis bij jezelf. Dimitri begeleid mensen op hun innerlijke weg naar meer innerlijke vrede, gezondheid en vreugde. Hij is gecertificeerd Spring Forest Qigong Level 1 instructeur en geeft energetische Qi-sessies om de balans in het lichaam te herstellen. Hij organiseert regelmatig gezondheidswandelingen en trainingen met Qigong, mindfulness in en met de natuur. Gelukkig en gezond zijn is ons geboorterecht “Happiness is the way!”

Praktisch:

Locatie: Hoeve de Berckelaer, Holdamstraat 14, 9170 Sint-Gillis Waas

(niet parkeren op de vakantiehoeve zelf, wel verderop)

Datum: 27/4/2019 van 10u tot 16u

Deelnemers: minimum 6 & maximum 16

Organisatoren: Dimitri Maes 0496/80 28 00 & Eveline Lerno 0478/25 84 11& in samenwerking met Stroom Plug in & Connect

Investering: 95,00 €

Inbegrepen: Groene Thee, water, 100% pure appelsap van de Berckelaer, Bio soep van Kleibeek en lekker zoets. Tips op papier om thuis verder te herbekijken en in te oefenen. 

Niet inbegrepen: Lunch zelf mee te brengen.

Klik op de link hieronder om naar het inschrijvingsformulier te gaan.

Annulatievoorwaarden:

Wanneer je betaalt hebt en bij overmacht kan je toch niet komen, gelieve dit dan minimum 5 dagen op voorhand te verwittigen, dan wordt je investering volledig terugbetaald. Zo kan er nog iemand je plaats innemen. Bij laattijdige annulleren wordt je bijdrage niet terugbetaald.

Graag tot dan!

Met veerkrachtige Qi groeten