Qigong events

Nieuwe activiteiten van Qigong @ home

2019 (het jaar van het zwijn) EVENTS

april  

Lazy Qi-walk on Sunday 28 april

Kom je op 28/4 van 10u tot 12u naar de eerste Lazy Qi-walk aan de watermolen, Waterstraat 36 in Hamme? In samenwerking met biowinkel ‘De Graal’ uit Temse.
Een Lazy Qi Walk staat voor een combinatie van wandelen en Qigong beoefenen. Deze editie staat in het teken van de lente. We verzamelen om 10u aan de watermolen in Hamme en starten de activiteit met het zetten van een intentie. We volgen het pad rond de oude Durme en onderweg gaan we aan de slag met Qigong bewegingen om je energie op te laden, spanningen los te laten en te balanceren. We eindigen met een lekkere snack en praten na bij een warme kopje thee. Je gaat eveneens naar huis met een ‘goody bag’ vol lekkers die je wordt aangeboden door ‘De Graal’
Investering is slechts € 10, kinderen tot 12 jaar betalen € 5.
Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar qigongathome@gmail.com of
via ‘De Graal’ bea.van.daele@gmail.com

Praktisch: 

Ter plaatse betalen bij aankomst. 

De wandeling gaat door bij minimum 4 deelnemers. Bij heel slecht weer en regen wordt je verwittigd per e-mail of telefoonnummer. Wandelschoenen en extra lagen afhankelijk van het weer.

Bij annulatie wordt het bedrag niet terugbetaald.

zondag 10u00 – 12u00
Met Dimitri Maes

Fun shop “Emoties en energie in beweging -part 1 – Focus lente” 27 april

Op 27/4 kan je van 10 tot 16u verdiepen met de nieuwe Funshop “Emoties en energie in beweging” georganiseerd in samenwerking met Eveline Lerno van de praktijk “Veerkracht”

Voor deze dag Funshop kozen Eveline en ik de prachtige locatie van ‘Hoeve De Berckelaer’ in Sint- Gillis – Waas waar we in alle rust onze emoties verkennen. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je je emoties gezond houdt en inzicht in de energiestroom van je lichaam in relatie tot het ritme van de natuur.
Een dag om te bewegen, voelen, ademen, ontspannen en je lichaam, hart en geest te voeden.
Meer info via deze link.

 

zaterdag 10u00 – 16u00
Met Dimitri Maes

mei  

Qigong walk Steendorp 12 mei

Op 12/5 kan je gratis genieten van een Qigong wandeling in en rond het natuurdomein ‘De Roomkouter’ in Steendorp georganiseerd in samenwerking met Natuurpunt
We verzamelen aan het Natuurhuis in Steendorp om 14 u voor een wandeling van maximum 2u.
Tijdens deze wandeling in het natuurdomein ‘De Roomkouter’ en rondom het fort stoppen we bij mooie en betoverende plekjes en leer je Qigong lente oefeningen aan.
Je gaat met een frisse, lichte energie en nieuwe Qigong oefeningen naar huis. Wie dat wenst kan – voor dat hij of zij huiswaarts keert nog iets lekkers drinken in het Natuurhuis.
Meer info en details volgen in een volgende nieuwsbrief, maar noteer alvast de datum in je agenda!

zondag 10u00 – 12u00
Met Dimitri Maes